Het team PR Mansion is actief in veel verschillende branches en werkt samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we wind kunnen verwachten.

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In PR, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal.

Wij helpen jou graag je PR-activiteiten op koers te houden.

Mabelle Kloppenburg-Koot

Specialisatie: interne communicatie, evenementorganisatie, pr-strategie, overheidscommunicatie, coach on-the-job, interim-management, omegvingscommunicatie, voorzitterschap.

Branches: infrastructuur, onderwijs, (semi) overheid, financiën, retail, B2B, energiesector en zorg.

“Mabelle probeert altijd de beweging er in te houden; stilstaan is geen optie. Reflecteren is ook een beweging”

Naast haar werk is Mabelle actief in haar woonbuurt, bij Rotaryclub Amsterdam Westertoren en bij de hockeyclub AHC Ijburg. Mabelle is voorzitter van de Cliëntenraad van De Nationale Trombose Dienst. Houdt van fietsen, dansen, lezen en haar familie.

Meer weten van ons? Kom vrijblijvend langs.

Vrienden van PR Mansion

We kunnen niet zonder hen. Onze Perfectmakers, Bureaus en Inspirators. Zij zorgen dat een concept concreet wordt en dat de uitvoering perfect is!

Layana Mokoginta

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonische wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit”

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Daniel Iragorri Carter

Daniel is expert op het gebied van gedragsverandering en is psycholoog met als specialisatie sociale gezondheid en deed zijn master aan de Maastricht University. Bij PR Mansion werkt hij mee aan het ontwikkelen van manieren om early en late majorities in beweging te krijgen voor maatschappelijke thema’s.

“Daniel is onze Colombia-connectie en een die-hard romanticus die gelooft in de kracht van mensen en data om de wereld mooier te maken.”

Specialisaties: health and social psychology, kwalitatief onderzoek, gedragsverandering, intervention mapping, content marketing, user research, spirituele bewustwording.

Branches: sociale gezondheid, voeding, hulpverlening

Naast vloeiend in Salsa, Vallenato en Merenque – is Daniel ook vloeiend in Engels, Spaans en Frans en al aardig onderweg met  Nederlands. We zien hem soms zonder snor en soms met. Want “well, sometimes you need a bit of a flare.”

Roufaida Aboutaleb

Roufaida is een jonge maker in de breedste zin van het woord. Met een natuurlijk gevoel voor strategie, concept en geschreven woord geeft Roufaida vorm aan haar werk. Een talent voor improvisatie en het creatieve brein heeft ze te danken aan haar achtergrond op het conservatorium van Rotterdam.

Een sociale, verbindende en onderzoekende inslag maakt van Roufaida de organisatorische spin in het web

Branches: kunst & cultuur, maatschappelijke sector, bottom up projectontwikkeling, ontwikkelingssamenwerking.

Naast haar werkzaamheden voor de PR Mansion is Roufaida zangeres, songwriter en producer in haar eigen project. www.roufaida.nl Roufaida leest graag en spreekt vloeiend Deens!

Najoia de Best

Specialisatie: redactie, events.

Branches: kunst en cultuur, maatschappelijke sector, ontwikkelingssamenwerking, vrijwilligerswerk, activisme.

“Najoia maakt zich sterk voor een inclusieve samenleving, gekenmerkt door verbinding, inspiratie en culturele diversiteit.”

Najoia is deskundige op het gebied van sociale wetenschappen. Na communicatiewetenschap heeft zij zich gespecialiseerd in cultuur en identiteit tijdens haar master aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bij PR Mansion werkt zij mee aan verschillende maatschappelijke projecten.

Mail ons