Het team PR Mansion is actief in veel verschillende branches en werkt samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we wind kunnen verwachten.

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In PR, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal.

Wij helpen jou graag je PR-activiteiten op koers te houden.

Mabelle Kloppenburg-Koot

Specialisatie: interne communicatie, evenementorganisatie, pr-strategie, overheidscommunicatie, coach on-the-job, interim-management, omgevingscommunicatie, voorzitterschap.

Branches: infrastructuur, onderwijs, (semi) overheid, financiën, retail, B2B, energiesector en zorg.

“Mabelle probeert altijd de beweging er in te houden; stilstaan is geen optie. Reflecteren is ook een beweging”

Naast haar werk is Mabelle actief in haar woonbuurt, bij Rotaryclub Amsterdam Westertoren en bij de hockeyclub AHC Ijburg. Mabelle is voorzitter van de Cliëntenraad van De Nationale Trombose Dienst. Houdt van fietsen, dansen, lezen en haar familie.

Meer weten van ons? Kom vrijblijvend langs.

Vrienden van PR Mansion

We kunnen niet zonder hen. Onze Perfectmakers, Bureaus en Inspirators. Zij zorgen dat een concept concreet wordt en dat de uitvoering perfect is!

Layana Mokoginta

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonische wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit”

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Daniel Iragorri Carter

Daniel is expert op het gebied van gedragsverandering en is psycholoog met als specialisatie sociale gezondheid en deed zijn master aan de Maastricht University. Bij PR Mansion werkt hij mee aan het ontwikkelen van manieren om early en late majorities in beweging te krijgen voor maatschappelijke thema’s.

“Daniel is onze Colombia-connectie en een die-hard romanticus die gelooft in de kracht van mensen en data om de wereld mooier te maken.”

Specialisaties: health and social psychology, kwalitatief onderzoek, gedragsverandering, intervention mapping, content marketing, user research, spirituele bewustwording.

Branches: sociale gezondheid, voeding, hulpverlening

Naast vloeiend in Salsa, Vallenato en Merenque – is Daniel ook vloeiend in Engels, Spaans en Frans en al aardig onderweg met  Nederlands. We zien hem soms zonder snor en soms met. Want “well, sometimes you need a bit of a flare.”

Karima Aissaoui

Karima is een starter, maar geen beginner. Afgestudeerd in communicatiewetenschappen met een specialisatie in cross-culturele en online marketing en wel 10.000 volgers op Instagram. Spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch, Berbers en een goed woordje Frans.

Voor de PR Mansion gaat onze gloednieuwe junior aan de slag op verschillende projecten met social media concepten, PR strategieën en uitvoering.

“Met nieuwsgierigheid en een brede blik brengt Karima verschillende culturen bij elkaar”

Interesses: kunst en cultuur, creatieve expressie, literatuur, cross-culturele marketing en communicatie.

Zij tekent en schildert naast haar werk en doet dat vrijwillig met (demente) ouderen. Verder schrijft zij voor de Vrijwilligers Centrale Amsterdam over maatschappelijke issues. 

Mail ons