Team PR Mansion is actief in veel verschillende branches en werkt samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we wind kunnen verwachten.

Member IPRA 2017

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In PR, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal.

Wij helpen jou graag je PR-activiteiten op koers te houden.

Mabelle Kloppenburg-Koot

Mabelle Kloppenburg-Koot

Managing Partner

“Mabelle probeert altijd de beweging er in te houden; stilstaan is geen optie. Reflecteren is ook een beweging”

lees meer

Specialisatie: interne communicatie, evenementorganisatie, pr-strategie, overheidscommunicatie, coach on-the-job, interim-management, omgevingscommunicatie, voorzitterschap.

Branches: infrastructuur, onderwijs, (semi) overheid, financiën, retail, B2B, energiesector en zorg.

Naast haar werk is Mabelle actief in haar woonbuurt, bij Rotaryclub Amsterdam Westertoren en bij de hockeyclub AHC Ijburg. Mabelle is voorzitter van de Cliëntenraad van De Nationale Trombose Dienst. Houdt van fietsen, dansen, lezen en haar familie.

Karima Aissaoui

Karima Aissaoui

PR-medewerker

"Met nieuwsgierigheid en een brede blik brengt Karima verschillende culturen bij elkaar"

lees meer

Karima is een starter, maar geen beginner. Afgestudeerd in communicatiewetenschappen met een specialisatie in cross-culturele en online marketing en wel 10.000 volgers op Instagram. Spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch, Berbers en een goed woordje Frans.

Voor de PR Mansion gaat onze gloednieuwe junior aan de slag op verschillende projecten met social media concepten, PR strategieën en uitvoering.

Interesses: kunst en cultuur, creatieve expressie, literatuur, cross-culturele marketing en communicatie.

Zij tekent en schildert naast haar werk en doet dat vrijwillig met (demente) ouderen. Verder schrijft zij voor de Vrijwilligers Centrale Amsterdam over maatschappelijke issues.

Layana Mokoginta

Layana Mokoginta

Managing Partner

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonieuze wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit.”

lees meer

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Daniel Irragori Carter

Daniel Irragori Carter

Stagiair

"Daniel is onze Colombia-connectie en een die-hard romanticus die gelooft in de kracht van mensen en data om de wereld mooier te maken"

lees meer

Daniel is expert op het gebied van gedragsverandering en is psycholoog met als specialisatie sociale gezondheid en deed zijn master aan de Maastricht University. Bij PR Mansion werkt hij mee aan het ontwikkelen van manieren om early en late majorities in beweging te krijgen voor maatschappelijke thema’s.

Specialisaties: health and social psychology, kwalitatief onderzoek, gedragsverandering, intervention mapping, content marketing, user research, spirituele bewustwording.

Branches: sociale gezondheid, voeding, hulpverlening

Naast vloeiend in Salsa, Vallenato en Merenque – is Daniel ook vloeiend in Engels, Spaans en Frans en al aardig onderweg met  Nederlands. We zien hem soms zonder snor en soms met. Want “well, sometimes you need a bit of a flare.”

Sophie Rueb

Sophie Rueb

Stagiair

"Met nieuwsgierigheid en een open mind ontdekt Sophie de wereld van de pr en communicatie"

lees meer

Sophie is net klaar met haar havo en heeft nu een tussenjaar om te oriënteren voor een goede studiekeuze. Ze heeft eerder al stage gelopen in Denemarken bij PTclothing en NEED en heeft gewerkt op Kinderkledingbeurs de Kleine Fabriek en zo haar ervaringen opgedaan in de mode-industrie.

Nu is ze bij PR Mansion het communicatie en PR veld aan het verkennen. Naast haar bezigheden in de Mansion doet Sophie de visagie voor de fotoshoots van kinderkledingmerk Frankie & Liberty en vult ze haar vrije tijd met vrienden, yoga en wandelen.

Vrienden van PR Mansion

We kunnen niet zonder hen. Onze Perfectmakers, Bureaus en Inspirators. Zij zorgen dat een concept concreet wordt en dat de uitvoering perfect is!

lees meer

Perfectmakers: Zonder hen is het niet af: de mensen die zorgen dat je communicatie kunt zien, horen, voelen en proeven. Zo werken we bijvoorbeeld graag samen met Sander Stoepker, dé fotograaf. Mokosound, Budy Mokoginta, is een van de beste soundengineers in Nederland. Voor vernuftige kunstwerken, awards of educatieve gadgets met hoog innovatief gehalte kiezen we vaak voor Eibert Draaisma. Voor crazy initiatieven en culturele invloeden vragen we onze vrienden Marnix en Arjen vaak om de tafel.

Bureaus: Naast vele opdrachten op projectbasis, zoals voor Wereld Aidsdag Rotterdam, Woningnet en de gemeente Amsterdam, werken we al vele jaren samen met grafisch ontwerpbureau Werf3 voor opdrachtgevers zoals opgewekt.nu, NEWNRG, GGD. Bij de Vormstrateeg kloppen we aan voor huisstijlen en bladen maken kan Fier Media als de beste. RTL Concepts zet het medium tv op inventieve wijze in voor verschillende merken en acties en integreert deze met events en PR – zoals iedereenEHBO.nl en RTL viert de Kerst. Lemz geeft op spraakmakende wijze leven aan merken en wij haken geregeld aan, voor pr en woordvoering.

Inspirators: Reclamejongen pur sang, met hart voor de wereld, eigenaar van Storytelling Products, dat is Jeroen Tebbe. En over inspiratie gesproken, onze jongste vrienden Goedzooi zijn mega inspirerend. Patrick Harms kun je bellen voor de gekste dingen. Heldinnen zijn Helga Lasschuijt, master mind van het kunstverzamelingsplan Straat van Sculpturen en curator van de eerste internationale kunstbiënnale in de openbare ruimte, door Het Parool de ‘Bijlmer Biënnale’ gedoopt, Open Source Amsterdam. En een speciale vermelding, last maar zeker niet least, voor wereldpassie uit Rotterdam, Yesim Candan, Yes I Am voor inspiratie, trainingen, lezingen en workshops over talentontwikkeling en de inzet van diversiteit.

Creative Commons share alike
X