Het team PR Mansion is actief in veel verschillende branches en werkt samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we wind kunnen verwachten.

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In PR, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal.

Wij helpen jou graag met je PR-activiteiten op koers te houden.

Mabelle Koot

Specialisatie: interne communicatie, evenementorganisatie, pr-strategie, overheidscommunicatie, coach on-the-job, interim-management, voorzitterschap.

Branches: infrastructuur, onderwijs, (semi) overheid, financiën, retail, B2B, energiesector en zorg.

“Mabelle probeert altijd de beweging er in te houden; stilstaan is geen optie. Reflecteren is ook een beweging”

Naast haar werk is Mabelle actief in haar woonbuurt, bij Rotaryclub Amsterdam Westertoren en bij de hockeyclub AHC Ijburg. Mabelle is voorzitter van de Cliëntenraad van De Nationale Trombose Dienst. Houdt van fietsen, dansen, lezen en haar familie.

Meer weten van ons? Kom vrijblijvend langs.

Layana Mokoginta

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonische wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit”

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Vrienden van PR Mansion

Roufaida Aboutaleb

Roufaida is een jonge maker in de breedste zin van het woord. Met een natuurlijk gevoel voor strategie, concept en geschreven woord geeft Roufaida vorm aan haar werk. Een talent voor improvisatie en het creatieve brein heeft ze te danken aan haar achtergrond op het conservatorium van Rotterdam.

Specialisaties:  programmeur, columnist, producente, communicatie-adviseur, gespreksbegeleider en host.

Een sociale, verbindende en onderzoekende inslag maakt van Roufaida de organisatorische spin in het web

Branches: kunst & cultuur,, maatschappelijke sector, bottom up projectontwikkeling, ontwikkelingssamenwerking.

In haar privéleven is Roufaida uitvoerend muzikante, songwriter en producer voor het multidisciplinaire project Southbound. www.southbound-nl.tumblr.com Roufaida leest graag en spreekt vloeiend Deens!

Romy Hendriks

Romy is een enthousiaste communicatiestudente aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, toegewijd, energiek en sociaal. Op dit moment werkt Romy aan haar afstudeeronderzoek bij PR Mansion. Zij onderzoekt welke communicatie het beste werken om mensen in actie te krijgen voor lokale duurzame energie initiatieven.

We kunnen niet zonder hen. Onze Perfectmakers, Bureaus en Inspirators. Zij zorgen dat een concept concreet wordt en dat de uitvoering perfect is!

Mail ons