Conceptdesign doen we in de Greenhouse

Een productlancering, een nieuwe pr-strategie, een pr-campagne of het pr-beleid van je organisatie updaten? Een nieuwe naam voor je bedrijf, product of dienst? Met de door ons ontwikkelde Greenhouse Methode hebben we al vele organisaties op weg geholpen. Van RABO Mobiel tot GGD tot geWoonboot tot LOYR tot Qurrent.

Greenhouse Methode

De Greenhouse is een workshop bestaande uit vier fases: dromen, reflecteren, aanscherpen en doen.

Wat wil je bereiken? Hoe ziet het gedroomde resultaat er uit? Welke beren zie je op de weg, en welke kansen? Wie heb je nodig? Welke marsroute kiezen we? In onze Greenhouse komen woorden als ‘visie, missie, doel en doelgroepen’ tot leven en krijgen inhoud. Vaak leidt dat tot verrassende ontdekkingen – over de doelgroepen, doelstellingen, strategieën, en middelen. En altijd leidt de Greenhouse tot een concreet stappenplan om tot actie te komen.

Inspiratiesessies

Inspiratie komt niet altijd vanzelf. Soms moet je even weg uit de dagelijkse sleur. Out-of-the-box, offline, de hei op. PR Mansion helpt een handje door een inspirerende locatie te zoeken, door passende werkvormen te kiezen en door te zorgen voor de ‘perfect fit’ tussen onderwerp, team en workshop(bege)leiders. Op een plezierige manier wordt er gedroomd, gediscussieerd, aangescherpt en uitgewerkt. Met onze Greenhouse sessies is inspiratie en resultaat gegarandeerd.

De geWoonboot is een duurzame, drijvende locatie aan het IJ, en één van de inspirerende locaties die de PR Mansion inzet. Met een blikverruimend uitzicht over het water, creëren hosts Jan en Joan een fantastische sfeer met heerlijke hapjes en drankjes op de boot. En dan zijn we nog niet eens begonnen!

Cases

Meer weten over de Greenhouse?

Creative Commons share alike