Even iets meer over ons…

PR Mansion is een pr-bureau dat vaak net even buiten de geijkte paden wandelt. Daar gaat en kijkt waar anderen omheen lopen. Want juist daar  vind je de beste oplossingen en maak je de meeste impact. Impact die goed is voor onze klant, voor onszelf maar natuurlijk ook goed voor de wereld om ons heen. Dat laatste vinden we namelijk best wel belangrijk.

Positieve impact door creativiteit

Als bureau werken we niet alleen nauw samen met zelfstandigen in de communicatiesector; we zijn ook het voorkeursbureau van Havas Lemz, de B-corp die zich sinds haar oprichting in 2000 inzet om met creativiteit positieve verandering te stimuleren. Dit door samen met haar opdrachtgevers creatieve, impactvolle campagnes te ontwikkelen die niet alleen goed zijn voor de business maar ook voor de wereld waarin we leven. En daar dragen wij natuurlijk graag aan bij.

Voor wat voor opdrachtgevers werkt PR Mansion?

PR Mansion is actief in veel verschillende branches en houdt zich bijvoorbeeld bezig met hernieuwbare energie, verduurzaming, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking en zorg.

We werken samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we mee- of tegenwind kunnen verwachten.

Onze kennis, ervaring en intuïtie zetten we graag in om je pr-activiteiten op stoom te brengen of op koers te houden. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft impact, en daar richten we ons dan ook op, one size fits nobody.

Wat doet PR Mansion zoal?

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In pr, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal. ‘We’ is een hybride team van vormgevers, communicatiedeskundigen, creatieven, regisseurs, tekstschrijvers, mediaproducenten en woordvoerders.

Het gezicht achter PR Mansion

Layana MokogintaSpil in dit web en eigenaar van PR Mansion is Layana Mokoginta, een ervaren en creatieve communicatiedeskundige, een ervaren woordvoerder met een groot netwerk en bovendien een mens met een diepe drive de wereld iedere dag een beetje mooier te maken: ‘happy many in plaats van happy few’. Layana zet zich dan ook graag met veel humor en originaliteit in voor een duurzame economie en een harmonieuze wereld.

Layana is gespecialiseerd in woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld. Ze werkte inmiddels in tal van verschillende braches zoals hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg en nog veel meer.

Naast haar werk voor PR Mansion is Layana actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Ze is dol op kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en natuurlijk haar vrienden en familie.

Tijd voor een iets bredere selectie

Layana was van mening dat de selectie van PR Mansion inmiddels eigenlijk wel wat aan de smalle kant was. Vandaar dat sinds januari 2023 Barry de Vent het team is komen versterken. Hij is door zijn verscheidenheid op meerdere posities inzetbaar. Zijn specialisaties zijn echter content creatie, content marketing en crossculturele communicatie.

Barry is na vele jaren buitenland (India, Singapore, Nieuw Zeeland) sinds augustus 2022 weer terug in Amsterdam. En ja, dat is soms best een beetje wennen 😉

Naast zijn werk bij PR Mansion brengt Barry vele uren door in de keuken, draait hij thuis plaatjes, is hij fotograaf, (jeugd)voetbaltrainer, maar vooral papa van een 14 jarige surfpuber.

Creative Commons share alike