Team PR Mansion is actief in veel verschillende branches en werkt samen met veel roergangers en innovators. Daardoor opereren we dicht op de huid van de tijd. We weten wat er speelt en uit welke hoek we wind kunnen verwachten.

Member IPRA 2017

We hebben jarenlange ervaring in zowel (be)denkwerk als uitvoering. In PR, voorlichting, fondsenwerving, marketing en sales. Zowel internationaal als lokaal.

Wij helpen jou graag je PR-activiteiten op koers te houden.

Mabelle Kloppenburg-Koot

Mabelle Kloppenburg-Koot

Managing Partner

“Mabelle probeert altijd de beweging er in te houden; stilstaan is geen optie. Reflecteren is ook een beweging”

lees meer

Specialisatie: interne communicatie, evenementorganisatie, pr-strategie, overheidscommunicatie, coach on-the-job, interim-management, omgevingscommunicatie, voorzitterschap.

Branches: infrastructuur, onderwijs, (semi) overheid, financiën, retail, B2B, energiesector en zorg.

Naast haar werk is Mabelle actief in haar woonbuurt, bij Rotaryclub Amsterdam Westertoren en bij de hockeyclub AHC Ijburg. Mabelle is voorzitter van de Cliëntenraad van De Nationale Trombose Dienst. Houdt van fietsen, dansen, lezen en haar familie.

Karima Aissaoui

Karima Aissaoui

PR-medewerker

"Met nieuwsgierigheid en een brede blik brengt Karima verschillende culturen bij elkaar"

lees meer

Karima is een starter, maar geen beginner. Afgestudeerd in communicatiewetenschappen met een specialisatie in cross-culturele en online marketing en wel 10.000 volgers op Instagram. Spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch, Berbers en een goed woordje Frans.

Voor de PR Mansion gaat onze gloednieuwe junior aan de slag op verschillende projecten met social media concepten, PR strategieën en uitvoering.

Interesses: kunst en cultuur, creatieve expressie, literatuur, cross-culturele marketing en communicatie.

Zij tekent en schildert naast haar werk en doet dat vrijwillig met (demente) ouderen. Verder schrijft zij voor de Vrijwilligers Centrale Amsterdam over maatschappelijke issues en heeft zij een column in het NRC.

.

Layana Mokoginta

Layana Mokoginta

Managing Partner

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonieuze wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit.”

lees meer

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Romy Hendriks

Romy Hendriks

PR-medewerker

"Enthousiasme en volharding is Romy niet vreemd. Zij verzet bergen en blijft kritisch meedenken,"

lees meer

Romy is een als afstudeerder bij PR Mansion binnen gewandeld en schreef het adviesrapport ‘Ik ben groen. Jij toch zeker ook?’. Inmiddels heeft zij haar studie Communicatie aan de HAN afgerond en heeft zij haar zinnen gezet op een vervolgstudie. Intussen zit zij niet stil, maar verzet bergen werk bij de PR Mansion

Interesses: Social Media, Events & Marketing

Romy’s kwaliteiten: zij is sociaal, georganiseerd, flexibel, betrouwbaar en een doorzetter

X