Team PR Mansion is een hybride team van communicatiedeskundigen, creatieven, vormgevers, regisseurs, tekstschrijvers, mediaproducenten en woordvoerders die allemaal net even anders zijn en elkaar daardoor perfect aanvullen. Wat we echter allemaal gemeen hebben is onze oprechte passie voor de mensen om ons heen en de wereld waarin we leven. En samen proberen we deze wereld iedere dag weer een klein beetje beter te maken. Hoe moeilijk dat soms ook is.

De kracht van de verschillen

Alle spelers van Team PR Mansion hebben een verschillende achtergrond, hebben verschillende soorten kennis en ervaring. En juist in die verschillen ligt onze kracht. Want in een wereld die steeds sneller verandert, waar steeds meer mensen met verschillende achtergronden samenleven, is voor het overbrengen van een boodschap, kennis en ervaring op het gebied van cross-culturele communicatie van essentieel belang.

Benieuwd geworden naar Team PR Mansion?

We snappen natuurlijk maar al te goed dat je nu ook wel eens wilt weten wie dat dan zijn, die mensen achter Team PR Mansion… Daarom stellen we hieronder een aantal van de huidige –  én voormalige – teamleden even aan je voor.

Layana Mokoginta

Specialisatie: woordvoering, pr-strategie, (internationale) marketing communicatie, crisis-pr, samenwerking met bottom-up, interim-management, initiatieven en maatschappelijk middenveld.

Branches: hernieuwbare energie, water, kunst & cultuur, bottom-up projectontwikkeling, mode en beauty, ontwikkelingssamenwerking, zorg.

“Layana zet zich graag in voor een duurzame economie en een harmonische wereld – haar favoriete gereedschap is humor en originaliteit”

Layana is actief in haar woonbuurt, betrokken bij verschillende bottom-up initiatieven, actief lid en mede-oprichtster van Rotaryclub Amsterdam Westertoren en schrijft voor diverse blogs. Houdt van kunst en cultuur, dansen, tekenen, schrijven en haar vrienden en familie.

Daniel Iragorri Carter

Daniel is expert op het gebied van gedragsverandering en is psycholoog met als specialisatie sociale gezondheid en deed zijn master aan de Maastricht University. Bij PR Mansion werkt hij mee aan het ontwikkelen van manieren om early en late majorities in beweging te krijgen voor maatschappelijke thema’s.

“Daniel is onze Colombia-connectie en een die-hard romanticus die gelooft in de kracht van mensen en data om de wereld mooier te maken.”

Specialisaties: health and social psychology, kwalitatief onderzoek, gedragsverandering, intervention mapping, content marketing, user research, spirituele bewustwording.

Branches: sociale gezondheid, voeding, hulpverlening

Naast vloeiend in Salsa, Vallenato en Merenque – is Daniel ook vloeiend in Engels, Spaans en Frans en al aardig onderweg met  Nederlands. We zien hem soms zonder snor en soms met. Want “well, sometimes you need a bit of a flare.”

Karima Aissaoui

Karima is een starter, maar geen beginner. Afgestudeerd in communicatiewetenschappen met een specialisatie in cross-culturele en online marketing en wel 10.000 volgers op Instagram. Spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Arabisch, Berbers en een goed woordje Frans.

Voor de PR Mansion gaat onze gloednieuwe junior aan de slag op verschillende projecten met social media concepten, PR strategieën en uitvoering.

“Met nieuwsgierigheid en een brede blik brengt Karima verschillende culturen bij elkaar”

Interesses: kunst en cultuur, creatieve expressie, literatuur, cross-culturele marketing en communicatie.

Zij tekent en schildert naast haar werk en doet dat vrijwillig met (demente) ouderen. Verder schrijft zij voor de Vrijwilligers Centrale Amsterdam over maatschappelijke issues. 

Barry de Vent

Barry is de nieuwste aanwinst van Team PR Mansion. Net terug in Amsterdam na 11 jaar buitenland en nog midden in de oh zo gevreesde reverse culture shock. Maar komt helemaal goed! Het wonen, leven en werken in India, Singapore en Nieuw Zeeland heeft zijn kijk op de wereld danig verbreed en veranderd en daar doen wij natuurlijk maar al te graag ons voordeel mee.

Empatisch, creatief, flexibel en jarenlange ervaring op het gebied van (digitale) content, marketing, cross-culturele communicatie en sales. Zowel bij grote multinationals als kleine bureaus in binnen en buitenland. Bovendien gepassioneerd jeugd voetbaltrainer, fotograaf en kok.

Mail ons

Creative Commons share alike