(Duurzaam) netwerken doen we in de lobby

In de lobby staan kennismaken en informatie uitwisselen centraal. We brengen je graag  in contact met onze klanten en hun relaties: een netwerk waarin mensen elkaar herkennen in bevlogenheid, in liefde voor het vak en een tomeloze inzet voor een maximaal resultaat.

Een duurzaam resultaat wel te verstaan. Want als het even kan omringen we ons het liefst met met mensen en bedrijven die ook nog een beetje aan een ander denken. Met die mensen en bedrijven bedenken we samen de mooiste dingen en werken we aan een betere toekomst.

Netwerk onderhouden

Het is de dag na een fantastisch netwerkevenement: je hebt geweldige mensen ontmoet, borrelt van enthousiasme en barst van de nieuwe ideeën. Je voegt je nieuwe leuke contacten toe op LinkedIn – en daar blijft het meestal bij. Herken je dit?

Hoe kan PR Mansion helpen met jouw netwerk?

PR Mansion helpt met het onderhouden van nieuwe en oude contacten door systematisch overzicht aan te brengen. Daarnaast assisteert de PR Mansion in het ontwikkelen van contactmomenten en  -middelen die passen bij je organisatie, en kunnen we je begeleiden bij de uitvoering.

Wij geven gratis tips weg; lees daarvoor onze blogs op deze pagina.

Ook zin gekregen om te lobbyen?

Schrijf je dan in voor onze netwerklijst. Je ontvangt dan automatisch uitnodigingen.

Ik wil op de netwerklijst

Netwerk evenementen

Mensen samenbrengen en kennis en ervaringen delen: het zit in ons bloed. Een goed voorbeeld is het energienetwerk ‘Wij krijgen kippen’, waarmee we samen energie-ontbijtjes en energiefeestjes organiseren – of dat nou bij buren in de speeltuin is of in ‘ons’ miniRondeel.

Is dit misschien ook iets voor jou?

Wil jij ook de juiste mensen ontmoeten, inspireren, kennis delen en actie ondernemen? Bel of mail ons: dan bespreken we samen wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Je gaat gegarandeerd weg met nieuwe ideeën – en dat eerste gesprek is ‘on the Mansion.’

BLOG

Nieuwsgierig naar tips & tricks uit het PR-vak? We delen hier graag onze ervaringen en adviezen met jou.

Creative Commons share alike