In de lobby staan kennismaken en informatie uitwisselen centraal. We brengen graag onze relaties in contact met onze klanten en hun relaties: een netwerk waarin mensen elkaar herkennen in bevlogenheid, liefde voor het vak en tomeloze inzet voor een maximaal resultaat. Het kan niet anders dan dat daar weer nieuwe, mooie dingen uit ontstaan!

Netwerk onderhouden

Het is de dag na een fantastisch netwerkevenement: je hebt geweldige mensen ontmoet, borrelt van enthousiasme en barst van de nieuwe ideeën. Je voegt je nieuwe leuke contacten toe op LinkedIn – en daar blijft het meestal bij. Herken je dit?

PR Mansion helpt met het onderhouden van nieuwe en oude contacten door systematisch overzicht aan te brengen. Daarnaast assisteert de PR Mansion in het ontwikkelen van contactmomenten en  -middelen die passen bij je organisatie, en kunnen we je begeleiden bij de uitvoering.

Wij geven gratis tips weg; lees daarvoor onze blogs op deze pagina.

Ook lobbyen? Schrijf je dan in voor onze netwerklijst. Je ontvangt dan automatisch uitnodigingen.

Op de netwerklijst

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Netwerk evenementen

Mensen samenbrengen en kennis en ervaringen delen: het zit in ons bloed. Een goed voorbeeld is het energienetwerk ‘Wij krijgen kippen’, waarmee we samen energie-ontbijtjes en energiefeestjes organiseren – of dat nou bij buren in de speeltuin is of in ‘ons’ miniRondeel.

Wil jij ook de juiste mensen ontmoeten, inspireren, kennis delen en actie ondernemen? Bel of mail ons: dan bespreken we samen wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn. Je gaat gegarandeerd weg met nieuwe ideeën – en dat eerste gesprek is ‘on the Mansion.’

BLOG

Nieuwsgierig naar tips & tricks uit het PR-vak? We delen hier graag onze ervaringen en adviezen met jou.

Creative Commons share alike