,

Op maatschappelijk thema’s nemen we het voortouw. Maar is deze actie iets te impulsief?

Twee weken geleden schreef ik spontaan het PR Mansion-team in voor de Nacht van de Vluchteling op 17 juni aanstaande. Als managing partner van PR Mansion loop ik samen met mijn vriendin Gerda 40 kilometer in het donker om geld in te zamelen voor Stichting Vluchteling. Ben ik te impulsief geweest met mijn aanmelding? Niet alleen heb ik nog maar een maand om te trainen, ook heb maar kort de tijd om mijn omgeving en netwerk in te schakelen om aan mijn streefbedrag te komen. Gelukkig is de PR Mansion een bureau met een groot netwerk van betrokken klanten, vrienden en leveranciers; stuk voor stuk betrokken bij maatschappelijke issues.

De PR Mansion is een PR-bureau dat bekend staat om haar verrassende aanpak, maatschappelijke betrokkenheid en diversiteit in haar netwerk. We zetten ons graag in voor bedrijven met een hart, innovatieve bewegingen vanuit burgers, overheid of bedrijfsleven en grote en kleine samenwerkende creatieve initiatieven. De nacht voor de vluchteling past in ons gedachtegoed. Gezamenlijk betrokken op een verrassende manier geld ophalen voor een goed doel.

De komende tijd wordt er door het PR Mansion team gewerkt en gewandeld. Wees dus niet verbaasd als er niet een Car2Go, fiets of Greenwheels voor de deur stopt, maar dat we aan komen wandelen. Tussentijds zullen we verslag doen van onze belevenissen via Facebook, Twitter en op onze website.

Mabelle Kloppenburg-Koot

Helpen jullie ons mee? Doneer voor Stichting Vluchteling, giro 999 via deze link.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *