De Pantry

Onze pantry is geen webshop maar wel een plek waar je (in de toekomst) werkelijk van alles kunt vinden. Op het gebied van PR en communicatie natuurlijk, maar ook misschien wel dingen die je niet zo snel zou verwachten, maar waarvan wij wel vinden dat ze de moeite waard zijn om onder de aandacht te brengen.

PR Mansion loves music

We zijn bij PR Mansion ook dol op muziek en daarom laten we sinds een paar jaar door niemand minder dan DJ LADY DEEP speciaal voor onze klanten en relaties een hele vette housemix maken. Deze krijg je  ieder jaar begin januari toegestuurd. Maar mocht je hem nou niet gekregen hebben, of gewoon niet meer kunnen vinden natuurlijk, dan hebben we de meest recente én de vorige edities, hier ook voor je neergezet zodat je ze eenvoudig kunt beluisteren.

  • Luisteren naar de PR Mansion House of Music 2023 Mix kan hier.
  • En luisteren naar de PR Mansion House of Music 2022 Mix kan hier
  • De eerste versie van de PR Mansion House of Music 2021 Mix staat hier. En het klopt, hij heet 2020, dat is dus geen foutje en het is écht de editie van 2021

The PR Mansion Spotify Playlist

Om onze liefde voor muziek nog meer kracht bij te zetten, stellen we bovendien iedere maand de legendarische PR Mansion Spotify Playlist voor je samen. Deze is speciaal voor op kantoor, onder de douche of tijdens het hardlopen. In deze playlist vind je 20 van onze favoriete nummers van dat moment. En je kunt echt van alles verwachten: nieuw, oud, jazz, soul, indie, hiphop, en nog veel meer. Zo lang het maar goed is. En wat goed is, bepalen wij natuurlijk helemaal zelf 😉

House of Music

DJ Lady Deep

DJ LADY DEEP

DJ LADY DEEP was een van de eerste vrouwelijk DJ’s die haar opwachting mocht maken in de legendarische club RoXy in Amsterdam. Ze draait een mix van melodic Deep House met een vleugje Nu-Disco & eclectic Disco.

Creative Commons share alike