Naast vele opdrachten op projectbasis, zoals voor Wereld Aidsdag Rotterdam, Woningnet en de gemeente Amsterdam, werken we al vele jaren samen met grafisch ontwerpbureau Werf3 voor opdrachtgevers zoals opgewekt.nu, NEWNRG, GGD. Bij de Vormstrateeg kloppen we aan voor huisstijlen en bladen maken kan Fier Media als de beste.

RTL Concepts zet het medium tv op inventieve wijze in voor verschillende merken en acties en integreert deze met events en PR – zoals iedereenEHBO.nl en RTL viert de Kerst.

Lemz geeft op spraakmakende wijze leven aan merken en wij haken geregeld aan, zoals voor pr en woordvoering voor Burendag van DE, de Herinneringsminuut van Yarden of organisatie van het launching event ‘Optimelisme’ voor Campina.

Bureau Rademakkers is een Amsterdams bureau met pure Rotterdamse passie. Direct, in your face, bevlogen. Niet lullen maar poetsen. En zo werken we ook samen. Voor Kixx werkhandschoenen bijvoorbeeld en voor Wij krijgen Kippen. Grote collega’s PorterNovelli in Amsterdam en EPP in Utrecht verrichten veel mooi pr-werk voor mooie opdrachtgevers. Af en toe mogen wij daar aan meewerken, voor CocaCola, KPN, het Grebbelinie Festival en de gemeente De Ronde Venen bijvoorbeeld.