Met Maarten Bruns, sociaal architect, van Groen Aap, Ruud Vriens – ideemachine en directeur van Rednose ICT, en Eva ‘its impossible but not undoable’ de Klerk hebben we al vele mooie projecten georganiseerd. Op eigen initiatief en in opdracht. Samen zijn wij bijvoorbeeld de oprichters van Open Innovation Capital– een zwaan-kleef-aan initiatief, dat bij gelegenheid (wanneer wij tijd en zin hebben, of op verzoek) mensen van allerlei pluimage bij elkaar brengt om hun tanden te zetten in een echt of fictief probleem. Samen anderen op weg helpen. Gewoon, omdat het kan.

Reclamejongen pur sang, met hart voor de wereld, dat is Jeroen Tebbe aka Blije Gast aka de Tebmaster aka eigenaar van Storytelling Products. Voor originele, effectieve, hapklare concepten. En over inspiratie gesproken, we laten ons ook graag inspireren door futurist Maarten Bas Backer. Bijvoorbeeld in onze inspanningen voor politieke netwerkorganisatie Partij één.

Patrick Harms kun je bellen voor de gekste dingen. Laat hem een willekeurige vlag zien en hij weet 99,9 van de 100 keer welk land daarbij hoort (en hoe de president heet, wat het nationale gerecht is en hoe het er de laatste verkiezingen aan toe ging). Daarnaast is Patrick vooral interim-woordvoerder en Public Affairs specialist.

Heldinnen zijn ook Helga Lasschuijt, master mind van het kunstverzamelingsplan Straat van Sculpturen en curator van de eerste internationale kunstbiënnale in de openbare ruimte, door Het Parool de ‘Bijlmer Biënnale’ gedoopt, Open Source AmsterdamGieneke ‘never give up’ Pietersen – architect en blijmoedig fixer voor kunst in de openbare ruimte; Nienke Vijlbrief, kunsthistorica en mede-oprichtster van  P/////AKT voor contemporary art. En een speciale vermelding, bijna last maar zeker niet least, voor wereldpassie uit Rotterdam, Yesim CandanYes I Am voor inspiratie, trainingen, lezingen en workshops over talentontwikkeling en de inzet van diversiteit. Tomeloze energie en onconditionele maatschappelijke betrokkenheid, daar vinden wij elkaar in.