Jouw strategie bepalen doen we in onze Salon

PR-strategieën, -doelstellingen en -doelgroepen. We gaan er graag met je over in gesprek. Wie zijn van belang voor jouw doelen? Wat vinden zij of willen zij van jou? En wat wil jij van hen? Voor ons vormen deze vragen de basis van elke PR-strategie.

Visie en missie ontwikkelen

Bestaansrecht, identiteit en doelen van jouw bedrijf. Dat is waar het in PR om draait.

Onze missie is die van jou te vertalen naar de spelers op je speelveld. Dat kan in onze Salon met gedegen research en denkwerk. En dat kan ook in onze Greenhouse, middels inspiratiesessies met jouw team.

Vervolgens koppelen we daar concrete doelstellingen per doelgroep, strategie en bijbehorende planning, activiteiten en middelen aan. En in onze Saloon gaan we aan de slag met de uitvoering.

PR strategie; off en on line

Heb je een oplossing of een probleem? Een PR-strategie begint bij het ontdekken van de kern. Zodat we hét probleem kunnen matchen met dé oplossing. Daarmee zorgen we voor focus in de communicatie en kunnen we de juiste boodschap voor het juiste publiek op het juiste moment op de juiste manier bepalen. Dat geldt voor alle PR, on- en offline.

We stellen onze ervaring én intuïtie graag tot jouw beschikking. Flexibel, creatief en innovatief denken, waarbij we het einddoel en de resultaten in het oog houden.

Kom je naar onze Salon?

Reality check en advies

Is je PR-beleid aan een update toe? Veel opdrachtgevers maken gebruik van onze ‘reality check’. Een effectieve manier om te zien hoe je ervoor staat, waar onderhoud nodig is en of er onderdelen aan vervanging toe zijn. Benieuwd wat de PR Mansion Reality Check inhoudt? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek.