In onze Saloon worden plannen realiteit

Plannen zijn mooi, maar het is uiteindelijk de uitvoering, de ervaring en het contact dat je relaties herinneren. De Saloon staat voor actie. Niets wordt aan het toeval overgelaten. We gaan voor het maximale resultaat. Bulls eye, elk schot moet in de roos.

Maar natuurlijk niet ten koste van alles. En nee, dat zijn geen loze praatjes. Daar houden we namelijk niet van. We zijn oprecht betrokken en proberen iedere dag waar mogelijk de wereld weer een klein beetje mooier te maken. Een betere wereld begint immers altijd… Precies, bij jezelf. En als het werk dan gedaan is, vieren we het resultaat met elkaar.

Evenementen

Havas Lemz bedacht het Optimellisme, een dag met fans van Optimel en Irene Moors die draaide om gezondheid, smaak en verrassing. PR Mansion organiseerde het evenement van A tot Z: van het scouten van de locatie tot het contracteren van artiesten, het regelen van de catering met drie verschillende partijen en de sprekers. Het werd een evenement waar de energie en vrolijkheid vanaf spatte.

Ook in actie komen? We horen graag wat we voor jou kunnen doen.

Talking heads

Omgaan met de media is een vak apart. Hulp nodig bij het opzetten van mediabeleid? (Tijdelijke) ondersteuning nodig in woordvoering? Onze Talking Heads helpen je graag op weg. Daarnaast zijn we thuis in het organiseren van (media)trainingen, voorzitterschap en coaching-on-the-job. PR Mansion verzorgde onder andere de woordvoering voor Plan Nederland, Coca Cola, Vitens, Vattenfall, iedereenEHBO.nl, Volksbank.

Meer weten over onze Talking Heads? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Something special

‘Pianopont’ verrast Amsterdamse reizigers in ochtendspits over ‘t IJ. Lees er meer over bij nieuws.

Scholen zijn verplicht een jaarverslag in te leveren bij het ministerie OCW. Maar hoe communiceer je hoe het gaat met de ouders, de kinderen en de omgeving van een school? Ook Stichting ABSA scholengroep vroeg zich dit af. PR Mansion maakte voor de scholengroep, met zes scholen in Amsterdam, een interactief jaarverslag   voor ouders, kinderen en de buurt.

Benieuwd naar onze volgende evenementen of activiteiten? Kijk dan op onze kalender.

Klik

Creative Commons share alike